Termeni & Condiții

Termeni si condiții generale

 

 

Accesarea si folosirea acestui site, implică acceptarea de către dumneavoastră a termenilor si condițiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor si condițiilor.

 

 

Informații despre produse

 

tricouMag.ro face toate eforturile pentru a va prezentă cu maximă corectitudine culorile, mărimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totuși, datorită volumului mare de date pot apărea inadvertente in cadrul informațiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

 

 

Comenzi

 

Nu există comanda minima impusă. Toate prețurile afișate pe site sunt in RON si conțin TVA.

Comenzile primite după ora 10 a.m. joi vor fi expediate luni a săptămânii următoare.

Factura fiscală se emite conform legislației in vigoare din România si se trimite impreună cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile făcute in zilele lucrătoare, pâna la ora 16:30, ora României, se ajung la client in 3-10 zile lucratoare.

Conform legilor in vigoare, comanda facută pe acest website se consideră un contract intre utilizator si Netter System SRL și trebuie executată de către ambele părți. Aceasta inseamnă că Netter System SRL se obligă să livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afișate pe website atunci când considerăm că acest lucru este necesar.

Netter System SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca înainte de folosirea acestor servicii să cunoască și să accepte condițiile si termenii serviciilor.

 

 

Inregistrarea ca membru

 

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizați informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastră, in funcție de specificațiile din formularele aferente si sunteți de acord sa furnizați aceste informații corect si complet.

In cazul in care considerăm că obligația aceasta nu este respectată, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la serviciile noastre făra o notificare prealabilă, pe perioada determinată sau nedeterminată.

Autentificarea ca membru pe acest site, implică alegerea unui nume de utilizator (adresa de mail) și a unei parole. Păstrarea in siguranță a parolei de acces reprezintă responsabilitatea dumneavoastră, consecințele oricarei activităti desfasurat prin folosirea parolei revenindu-vă integral.

Sunteți de acord să ne instiințati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

 

 

Confidențialitatea datelor personale

 

tricoumag.ro se angajează să respecte cu strictete confidențialitatea datelor clienților săi și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numărul de telefon, domiciliul si adresa de email. În momentul in care doriți să cumpărați online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plată.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către tricouMag.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

 

Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă în orice moment al procedurii de comandă din mai multe motive, printre care:

·         produsul comandat nu este pe stoc

·         identificarea unei erori în informațiile despre produs, inclusiv prețul sau o ofertă promoțională.

Dacă intervin probleme la o comanda vă vom contacta prin email sau telefonic.

 

 

Dispozitii finale

 

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni și condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.

 

S.C. Netter System S.R.L. 

 

·         Sediu social: Cristuru-Secuiesc, Str. Harghitei nr. 13

·         Email:    info@tricouMag.ro
                      office@tricouMag.ro

·         Tel: 0266 243 963

·  

·         Mobil: 0756 165 202